fbpx

Over Nicole

Hoi, en welkom op mijn website The Budget House! Ik ben Nicole van Roekel, ik ben 25 jaar en heb in september 2018 mijn eerste huis gekocht in het prachtige Veenendaal. Ik word blij van sale, korting en aanbiedingen en mijn passie voor koopjesjagen deel ik al meer dan 7 jaar op mijn blog The Budget Life.

Op The Budget House wil ik laten zien dat je je huis geheel naar wens in kunt richten, zonder dat je dat duizenden euro’s hoeft te kosten. Ik maak er een heuse sport van om meubels en woonaccessoires zo goedkoop mogelijk te scoren en probeer budget alternatieven te vinden voor mooie designmeubels. Ik ben bijvoorbeeld dol op DIY, Marktplaats en budget (interieur)winkels zoals Kwantum, IKEA en Action behoren tot mijn vaste shopadresjes. Mijn beste tips & tricks voor een mooi, maar betaalbaar interieur deel ik in blogartikelen op deze site.

In het dagelijks leven werk ik als online marketeer bij een marketingbureau en besteed ik ook de nodige uurtjes aan mijn bedrijven The Budget Life, Chalked en The Budget House. Daarnaast heb ik een hele gezellige groep met vrienden en vriendinnen met wie ik graag samen eet, spelletjes doe en vooral veel klets. SIMS spelen is één van mijn grote hobby’s, net als koken en gitaar spelen.

Leave a Reply