fbpx

Over The Budget House

Hoi, en welkom op mijn website The Budget House! Ik ben Nicole, het gezicht achter deze site. Meer weten over mij? Klik hier!

In september 2018 kocht ik mijn eerste huis in Veenendaal, een gezellig dorp in de provincie Utrecht. Op dit moment leef ik nog tussen de verhuisdozen en een huis zonder vloer, maar binnen nu en een paar weken ga ik dit appartement omtoveren tot mijn ultieme droomhuis.

Over The Budget House

Op The Budget House schrijf ik artikelen over betaalbaar interieur en wonen. Als er iets is waar ik dol op ben, dan is het korting en interieur en na 7  jaar bloggen op The Budget Life mag ik me toch wel met recht een rasechte koopjesjager noemen. Mijn passie voor koopjes scoren combineer ik op The Budget House met mijn liefde voor (betaalbaar!) interieur.

De meest originele DIY’s, interieurshoplogs en woontips deel ik op mijn YouTube-kanaal The Budget House. Vergeet me ook niet te volgen op Instagram (@thebudgethouse) voor de leukste kiekjes uit mijn nieuwe huis.