fbpx

Welkom op mijn nieuwe blog: The Budget House!

Hoi, en welkom op mijn gloednieuwe blog The Budget House! Dit is gelijk de onthulling van mijn secret project waar ik afgelopen weken hard aan heb gewerkt achter de schermen. En dat terwijl ik middenin de voorbereidingen voor mijn verhuizing zat… Iets met verhuizingontwijkend gedrag?! ;-).

Wil je alvast een sneak peek van mijn appartement zien? Op 15 november – de dag van mijn sleuteloverdracht – leid ik je op Instagram Stories uitgebreid rond in mijn nieuwe huis!

Ik bedacht het idee voor een budget interieurblog een aantal weken geleden. Bloggen op The Budget Life blijf ik voorlopig nog zeker doen, maar ik merkte ook dat ik na 7 jaar toe was aan iets nieuws.
Nog dezelfde avond kocht ik een WordPress-template, regelde ik de hosting, een URL en e-mailadres en heb deze site vervolgens in een paar avonden zelf gebouwd. Ik ben toch meer nerd dan ik dacht…

En het resultaat mag er zijn, al zeg ik het zelf!

Wat ga je lezen op The Budget House?

Op The Budget House deel ik de beste tips voor betaalbaar wonen en interieur. De site is nu onderverdeeld in zes categorieën: badkamer, kantoor, keuken, slaapkamer, woonkamer en huis (algemeen).

Natuurlijk deel ik ook kiekjes uit mijn eigen interieur (mijn koophuis is immers de aanleiding om met deze blog te starten!), deel ik toffe DIY’s en de beste interieurkoopjes met jullie. Daarnaast kan ik ook niet wachten om een kijkje te nemen in de huizen van andere budget/interieurfans. Waar scoren zij de tofste meubels en wat zijn hun tips om je huis leuk én betaalbaar in te richten?

Naast het schrijven van blogartikelen, vond ik het de hoogste tijd om eens iets nieuws te proberen. Of nouja… geheel nieuw is het niet, want een jaar of vier geleden deed ik het ook al: YouTube-video’s maken!

Wait… what?! Nicole op YouTube?

Jep… je leest het goed: Nicole gaat YouTube-video’s maken. Jaren geleden heb ik het een tijdje gedaan, maar stopte ik na een jaartje alweer. Nu ik voor een hele toffe samenwerking met funda het proces van het kopen van een huis vastleg op video, merk ik hoe leuk ik het vind om video’s te maken.

Net als de artikelen op mijn blog The Budget House, zijn de video’s op mijn YouTube-kanaal gerelateerd aan betaalbaar leven, wonen en interieur. Ik ga interieurshoplogs opnemen, geef je de beste budgettips in videovorm en ben van plan om budget make-overs te doen bij anderen én ga toffe interieur DIY’s maken. Kortom: genoeg leuke ideeën en ik heb er super veel zin in om alles uit te voeren!

Ik zou het super leuk vinden als je je nu alvast wilt abonneren op mijn kanaal! Zo ben je als eerste op de hoogte van de allereerste video’s 🙂
Vergeet me ook niet te volgen op Bloglovin’ of Instagram

Volgend artikel

Leave a Reply